Të nderuar Qytetar!  Për çdo ankesë qё ju mund të keni për sjellje jo etike, për veprime korruptive, për mos përmbushje të detyrës funksionale, të keqtrajtimit apo ushtrimit të dhunës, si dhe shkelje të tjera të ligjit, të kryera nga punonjës policie, shërbimi Zjarrfikës dhe Gardës së Republikës, Denonconi!!! Ne vlerësojmë çdo ankesë. Na kontaktoni duke telefonuar apo u paraqitur në zyrat tona në 12 Drejtoritë e Policive në Qarqe, si edhe në linjën e gjelbër pa pagesë 08009090. Duke klikuar secilin nga 12 qarqet në hartë, ju do të mund të gjeni të dhënat e personit me të cilin mund të kontaktoni..

           

NJOFTIM

Denonco në numrin pa pagesë 08009090

ARKIVA

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Adresa dhe Kontakte

E-mail: info@shcba.gov.al

Ankesa: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

 

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.