• Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) arrestoi në flagrancë 1 punonjëse të Policisë ...

  • SHÇBA arreston 6 punonjës të Policisë Kufitare për korrupsion pasiv,shpërdorim detyre dhe dhënie ndi...

  • Lidhur me pamjet e shfaqura në emisionin "Fiks Fare", ku pretendohet implikimi i një punonjësi polic...

Adresa dhe Kontakte

E-mail: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.