Arrestohet punonjësi i Policisë Dibër

Me  datë 22.12.2017, ora 02:00AM,nga ana e  Sektorit të  SHÇBA-së Dibër,u bë arrestimi në flagrancë, i punonjësit të policisë Naim Muliu, i biri  Haqifit dhe i Dëshirës ,  i datëlindjes 18.01.1962, lindur në fshatin Arapaj-Eperm dhe banues në  qytetin e Peshkopisë, me arsim të mesëm, i martuar dhe me katër fëmije, me gjendje gjyqsore,i padënuar më parë, me detyrë Ndihmës-Specialist në Seksionin e Teknologjise dhe Përgjimit, pranë Drejtorisë Vendore të Policis Dibër, me kombesi  dhe shtetesi shqiptare.

Arrestimi në flagrance i tij  u krye, pasi  më datën 21.12.2017, ka  vrarë me armën e punës, shtetasin Ardian  Roçi, duke konsumuar  veprën penale “Vrasjes me dashje’, parashikuar nga neni 76, i Kodit Penal.

Materialet proceduriale i kaluan për ndjekje të mëtejshme Prokurorise së Rrethit Gjyqesor Dibër.

 

Adresa dhe Kontakte

E-mail: info@shcba.gov.al

Ankesa: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

 

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.