Guida e Vetting-ut në Polici, Gardë e SHÇBA

Guida për procesin e Vetting-ut të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës dhe Shërbimit për Çështjet e Brendshme e Ankesat (SHÇBA) në Ministrinë e Brendshme.

 

Shkarko dokumentin

Adresa dhe Kontakte

E-mail: info@shcba.gov.al

Ankesa: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

 

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.