SHÇBA verifikon 2 raste të përdorimit të mjeteve me xhama të errët nga punonjës policie.

Pas denoncimit qytetar për përdorimin e automjeteve me xhama të errët nga punonjës të Policisë në Tiranë,

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Ministrinë e Brendshme ka verifikuar rastin dhe ka konstatuar se pretendimet qëndronin.

Pas verifikimeve të kryera nga SHÇBA, Policia Rrugore ka ndëshkuar me masë administrative pronarët e 2 automjeteve që mbaheshin në përdorim nga punonjës të Policisë.

SHÇBA falenderon qytetarët për besimin tek strukturat e zbatimit të ligjit, duke denoncuar paligjshmërinë.

Adresa dhe Kontakte

E-mail: info@shcba.gov.al

Ankesa: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

 

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.