Programi i Transparencës

Programi i Transparencës                                       Kliko për të shkarkuar, version pdf

Koordinatori për të drejtën e informimit              Kliko për të shkarkuar, version pdf

Rregjistri i kërkesave dhe përgjigjeve               Kliko për të shkarkuar, version pdf

Lista e Projekteve                                                        Kliko për të shkarkuar, version pdf

 

 

        

 

 

Ankesa

           

NJOFTIM

Denonco në numërin pa pagesë 08009090

ARKIVA

« March 2018 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Adresa dhe Kontakte

E-mail: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.