Items filtered by date: Friday, 25 January 2019

Pas denoncimit qytetar për përdorimin e automjeteve me xhama të errët nga punonjës të Policisë në Tiranë,

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat në Ministrinë e Brendshme ka verifikuar rastin dhe ka konstatuar se pretendimet qëndronin.

Pas verifikimeve të kryera nga SHÇBA, Policia Rrugore ka ndëshkuar me masë administrative pronarët e 2 automjeteve që mbaheshin në përdorim nga punonjës të Policisë.

SHÇBA falenderon qytetarët për besimin tek strukturat e zbatimit të ligjit, duke denoncuar paligjshmërinë.

Published in Lajme

           

NJOFTIM

Denonconi të gjitha rastet e përfshirjes ose nxitjes apo kërkesës për përfshirjen e punonjësve të SHÇBA në veprimtari politike apo në mbështetje të një partie politike ose kandidati në zgjedhjet vendore 2019. Z. Florian Sulejmani 0694109642

ARKIVA

« January 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Adresa dhe Kontakte

E-mail: info@shcba.gov.al

Ankesa: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

 

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.